dilluns, 3 de setembre del 2007

Google Earth inclou un simulador de vol!


Creies que amb Google Sky l'actualització de Google Earth ja era important i nova? Doncs espera, perquè acabo de descobrir que també inclou un simulador de vol en l'aplicació. Per descomptat no és ni des de lluny comparable tècnicament a altres simuladors comercials molt més complets, però té alguna cosa que cap altre t'ha ofert fins a ara: poder sobrevolar la teva casa i qualsevol altra part del món! El simulador utilitza lògicament el motor de Google Earth, i per a activar-lo solament hauríem de teclejar Control+Alt+A dintre de l'aplicació. Després de triar l'aeroport i l'avió, podrem controlar-lo amb aquestes tecles:
* Avançar pàgina: amb aquesta tecla accelerarem, i és necessària tant per a començar a volar com per a agafar velocitat.
* Fletxa baix: una vegada hem agafat velocitat, amb aquesta tecla “desenganxem”. És a dir, serveix per a agafar altitud, tant en l'enlairament com en vol.
* Fletxes esquerra/dreta: amb aquestes tecles girarem l'avió. Cura amb elles perquè és molt fàcil perdre el control.
* Retrocedir pàgina: amb aquesta tecla podrem disminuir la velocitat.
* Fletxa dalt: serveix per a perdre altitud. Suposo també per a aterrar, però no he aconseguit fer-lo sense xocar-me…
* Hi ha bastants més tecles, però aquestes són les fonamentals, pots trobar-les en la pàgina d'ajuda de Google.
Què t'ha semblat aquesta incursió de Google en els simuladors de vol? A mi em sembla que Google Earth és d'allò més completito i mejorcito que podem tenir instal·lat: des del moment en el qual va sortir es va convertir en una aplicació obligada per a qualsevol ordinador d'escriptori, i cada vegada més.

Via: Genbeta